maandag 12 oktober 2009

CBS

Afgelopen vrijdag (9 oktober 2009) hadden we een origineel avond-evenement op het grootste kasteel van Nederland. Deze avond was voor alle mensen die bij het Centraal Bureau voor Statistiek werken. Het thema van de avond was "oud en nieuw".
Er stonden tenten met buffetten, lasergame en nog veel meer.
Op de tweede binnen plaats kon men ons prachtig uitgelichte kamp bewonderen. Op het kamp werd uitleg gegeven over het koken, maliƫn maken, wonen, spinnen, vilten, tin gieten, boogschieten, er was wapen uitleg, een kleine demo zwaardvechten en demo's handvuurwapen elk heel uur! (Ilona, ongelooflijk wat een herrie op dat binnenplein.)

Een ontzettend gezellige avond op het kasteel Hoensbroek (10km van Maastricht). Nog een compliment aan de organisatie voor de prima verzorging van 'de crew', met als leuke bijkomstigheid dat wij binnen gezellig aan tafels zaten te eten en de gasten van de avond buiten nergens konden zitten om te eten, haha. Behalve dan als ze aan onze tafel een plekje konden bemachtigen.
Het feest eindigde rond middernacht, waarna het hevig begon te regenen. Alle 18.000 gasten waren dan ook snel weg. Maar het was nog lang gezellig onder onze luifel!
Het was uniek dat wij op de binnenplaats van het kasteel mochten logeren. De volgende ochtend kregen we een rondleiding door het kasteel, prachtig zeker de donjon.

foto

foto

foto

foto

foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten