maandag 31 augustus 2009

Ter Apel

Het weekend dat het verste weg is voor de meesten van ons, was afgelopen weekend in Ter Apel. Dit weekend was geweldig rustig voor een ieder.

foto foto We hebben fantastisch gegeten en op kamp verliep de dag heerlijk. Bijvoorbeeld met het spelletje waar we de naam niet van kennen!
foto

Marian was lekker aan het spinnen!
De veldslag was op zaterdag om 16.00 uur en op zondag om 15.00 uur wat geweldig mooi op de dag was. We hadden wel het geluk dat het niet ontzettend warm was, maar een heel aangename temperatuur.
foto

Ferry in vol ornaat, de trotse Ivo het het vaandel en boogschutters die hun pijlen aan het pakken zijn. Ivonne had dit keer dan ook een super belangrijke taak!!foto

En we werden zo waar gezegend voor de strijd!
foto Maakt het uit dat er maar 1 van ons tussen staat? We hebben nou eenmaal meer boogschutters deze keer...

foto

Hier hebben we wat meer actie!

foto

En zo ziet een heel rustige luifel er uit, met wat publiek wat niet heel hard in gesprek lijkt...

Een paar andere leuke dingen die voorkwamen:
foto

Na lang zeuren bij Piet kreeg iedereen toch een bakje aardbeien met slagroom als toetje! Lekker he Ivo?

foto En 's ochtends kwam de politie hun rondje controle doen. Zei het niet dat ze bij de compagnie een gebakken eitje aangeboden kregen. Slim als ze waren zeiden ze dat ze na hun rondje terug kwamen, en inderdaad! Ze kregen een broodje met ei en bleven een hele tijd gezellig kletsen! Gelukkig hebben ze ook hun kennis van de wet op het gebied van onze kanonnen bijgewerkt, want dat was een van de voornaamste onderwerpen!

foto Als Didier weer wat verteld luisterd ook echt iedereen! Of anders geïnterpreteerd: als je toch op je eten moet wachten, kan er maar beter vermaak zijn! ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten