maandag 5 september 2011

Ter Apel

Het was weer een heel leuk evenement!
We hebben moeten oefenen voor de veldslag. Zowel de pijlenbogers, zwaardvechters en de piekeniers. De veldslagen waren voor mij gevoel best kort. En rustig. Maar daarom was het niet minder leuk! Het ging heel goed was zover ik weet geen gewonden.

In de avonden hebben we gezellig met mensen gezeten en bier gedronken! En wie dat niet dronken wat anders. Op zaterdagavond zoals gewoonlijk was er weer een vuurshow.


 Mike

1 opmerking:

 1. Uniek; DROOG!!!!!
  Eindelijk eens dit seizoen droog opbouwen en nog belangrijker droog afbreken.
  Het evenement stond in het teken van eten in de middeleeuwen. Het begon bij de opening met een banket, hierbij schoof onze Ivo tevreden aan.
  Er was een middeleeuwse warenmarkt met kramen, hier konden wij onze groenten, vlees, brood e.d ophalen. Wij deden als Compagnie ook mee met het thema, en wel met het maken van gefrituurde pastinaken (getest door Amanda).
  We hadden 10 kg pastinaken mee, en die werden geschild (niet door pieter, die was dit even vergeten) en in plakjes gesneden. Daarna gefrituurd en aangeboden aan de bezoekers met zeezout of honing. Dit werd als zeer lekker ervaren (pieter bakte ze bruin). Zodanig zelfs dat er op de markt aan het einde geen pastinaak meer te krijgen was.
  De veldslag werd door Piet (Nederlands) en Thomas (Duits) van commentaar voorzien, dit werd door het publiek en de organisatie als een goede aanvulling gezien.
  Dus al met al hebben we toch met een kleine groep ons weer goed tentoongesteld. HULDE
  En om het nog maar eens te herhalen na 12 natte evenementen DROOG!!!!!!
  Op naar LPLG.

  BeantwoordenVerwijderen